PoliticăUltima oră

Senatorul Rujan, anunț despre creșterea pensiilor și a salariului minim!

Președintele PSD Tg-Jiu, senatorul Cristinel Rujan, a prezentat, joi, în prima zi a noii sesiuni parlamentare, prioritățile legislative pe care le are grupul social-democraților din Senat, până la finele acestui an. Rujan a fost printre primii parlamentari care a susținut revenirea la o piață reglementată de energie, ca fiind ”unica soluția realistă care poate opri spirala scumpirilor”. Printre prioritățile enumerate de parlamentarul social-democrat gorjean, pentru această sesiune parlamentară, se află creșterea pensiilor și a salariului minim pe economie.

”Debutul noii sesiuni parlamentare ne-a adus împreună, pe toți cei 47 de senatori ai PSD, cu dorința de a face din acest grup o platformă a nevoilor cetățenilor pe care îi reprezentăm. Astfel, cu toții am decis că prioritățile noastre legislative pentru următoarea sesiune vor fi:

-Reglementarea prețurilor din energie astfel încât sprijinul pentru consumatorii casnici și pentru economie să fie unul real;

– Măsuri pentru creșterea pensiilor cu cel puțin 10% și a salariului minim pe economie la 3.000 de lei;

– Trecerea prin Parlament a tuturor proiectelor legislative și a ordonanțelor de urgență din pachetul „Sprijin pentru România”, precum și pentru legile care se constituie în jaloane ale PNRR și care, ca atare, reprezintă condiții esențiale pentru încasarea banilor europeni. Prezentarea unor obiective și soluții pe care noi le gândim este mărturia responsabilității de care PSD a dat întotdeauna dovadă, fie că s-a aflat în opoziție sau la guvernare”, a precizat senatorul Rujan, într-o postare pe o rețea de socializare.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *