Dezvăluiri

CEO face angajări, în timp ce anunță că nu va reînnoi contractele de muncă a 152 de salariați! 30 de noi angajări în companie!

În ultimele două săptămâni, la Complexul Energetic Oltenia s-au făcut 30 de noi angajări. Opt dintre noii angajați sunt în ștate la Cariera Rosiuța de unde pleacă acum în jur de douăzeci dintre vechii salariați cu contracte determinate.

Muncitorii ghinioniști au fost sunați abia duminică, când li s-a dat vestea că de luni nu vor mai veni la serviciu. Minerii în cauză sunt foarte nemulțumiți deoarece nu li s-au cerut o părere nici lor, nici șefilor de sector vizavi de reînnoirea contractelor lor de muncă, pe perioadă determinată.
Cert este că printre proaspeții salariați de la Cariera Rosiuța se află numeroase ”pile” venite pe linia de partid din zona Mehedinți.
Grav este că cei rămași fără contracte de muncă au probleme sociale, copii în întreținere, dar aceste aspecte au fost trecute cu vederea. În schimb în carierele din Motru sunt încă ținuți la muncă pensionari.
„Am fost sunat astăzi că nu mi se reînnoiește contractul de muncă la CEO. Am apucat sa lucrez doi ani. Am muncit cea mai mare parte a timpului acestuia la Lupoaia, apoi am fost transferat la Rosiuța. Mi-am îndeplinit sarcinile de serviciu, lucru care poate fi confirmat de șefii mei, dar nu s-a ținut cont de acest aspect, nici de părea mea, nici de a celor cu care am lucrat. Aș vrea să vorbesc cu domnul manager să îi explic situația, am o familie în îngrijire și îmi este imposibil să trăiesc fără acest serviciu”, a declarat unul dintre cei anunțați, în ultima zi, că vor rămâne fără loc de muncă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *