Dezvăluiri

Ciocea a pierdut doi secretari în trei luni! Acum și-a promovat în postul vacat o rudă, referent agricol!

Au ajuns să fugă secretarii din funcție, din primăria condusă de Ion Ciocea. Ultima plecată din poziția de secretar de UAT este Popa Simona Florentina, care a refuzat să semneze de legalitate acte asupra cărora planau suspiciuni de ilegalitate, din Primăria Bustuchin. Locul nu a rămas mult timp liber, primarul promovându-și, doar în baza relațiilor de cumetrie, în scaun, referenta de la Biroul Agricol.

Primarul Ion Ciocea, de la Bustuchin, și-a pus pe fugă secretarul cu vechime în instituție de 28 de ani. Omul s-a refugiat, în ianuarie, la Primăria Berlești. În locul său, edilul a promovat o salariată a primăriei de la Biroul Achiziții. Aceasta nu a stat prea mult în instituție, deoarece recent a eliberat postul, nemulțumită de ce era obligată să semneze. Popa Simona Florentina a spus pas acestei funcții, după ce a i s-a impus să semneze drept legală închirierea căminului cultural din Pojaru, către o firmă privată, pentru a se realiza în incinta instituției de cultură activități comerciale, aducătoare de venit.

În locul salariatei în cauză, primarul a promovat-o secretar de primărie pe Danciu Lăcrămioara Otilia, referent agricol în instituția publică, rudă prin alianță cu edilul local.
Vestea schimbării este dată chiar de unul dintre consilierii locali din Bustuchin. ,,Acum este secretar general de comună cu atribuții de reprezentare doamna Danciu Lăcrămioara-Otilia, doamna Popa Simona-Florentina fiind schimbată tocmai când începuse să își facă mai bine treaba. Este primul secretar care a pus (ultimele două) procese verbale de ședință pe site-ul primăriei. Sper ca doamna Danciu să se ridice la exigențele acestei funcții”, a declarat consilierul Cornel Liviu Pătrulescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button