Eveniment

Comuna Samarinești, rămasă fără apă potabilă în plină caniculă

Apa devine un lux în comuna Samarinești. O arată echipa PSD Samarinești care solicită, public, întrunirea unui comitet local de urgență pentru a rezolva problema apei potabile pe raza localității.

„Domnule primar Iulian Giurgescu ne priviți de sus și ne râdeți în nas, comuna Samarinești a rămas fără apă( din nou) într-o zi caniculară. Comunicarea deschisă este primul pas în găsirea unei soluții. Vă solicităm, domnule primar, întrunirea Comitetului de Urgență Local. Domnule primar este obligația noastră, dar mai ales responsabilitatea noastră! În timpul campaniei electorale am asigurat cetățenii că nu sunt singuri si vor avea din partea noastră tot sprijinul de care au nevoie pentru a duce o viață confortabilă”, spun social-democrații acestei comune.

Nu este prima dată când echipa PSD taxează derapajele actualei echipe de la primăria din Samarinești și chiar a cerut demisia primarului dacă acesta nu știe să gestioneze situația. Edilul aflat la cârma primăriei de opt luni a fost acuzat de incompetenta asta și pentru că investițiile stagnează și apar probleme nerezolvate continuu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button