Ultima oră

Condamnare pentru pedofilul Marocanu! Sentința judecătorilor!

Magistrații Judecătoriei Tg-Jiu au decis, joi, condamnarea omului de afaceri Laurențiu Gheorghe Maronidis, zis ”Marocanu”, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Judecătorii au dispus obligarea acestuia la plata unor daune morale, cumulat, de 250.000 de lei, pentru cele două minore cu care Maronidis a întreținut acte sexuale.

Laurentiu Maronidis a fost trimis în judecată, pe 15 iulie anul trecut, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor, dups ce a abuzat sexual două minore, la complexul de agrement pe care-l detine în Tg Jiu.

Conform procurorilor, faptele au fost comise în luna august 2021, iar episoadele oribile au debutat cu avansuri pe care Marocanu i le-a făcut uneia dintre minore, plimbări cu mașina, și au culminat cu întreținerea de raporturi sexuale orale și normale cu cele două minore, în diverse locuri din interiorul complexului de agrement ”Elegance Beach” sau în piscina acestuia. Trebuie remarcat faptul că, de fiecare dată, omul de afaceri le-a oferit băuturi alcoolice celor două fete și a consumat împreună cu acestea cocktail-uri sau shot-uri de vodtcă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *