Ultima oră

ATAC la Casa de Pensii cu spray lacrimogen

Un bărbat a pulverizat astăzi spray lacrimogen la parterul Casei de Pensii din Alba. Polițiștii și pompierii au intervenit la fața locului.

Activitatea Casei de Pensii Alba a fost blocată astăzi pentru mai bine de o oră, după ce un bărbat de 43 de ani a pulverizat spray lacrimogen la parterul clădirii.

Alarma a fost dată astăzi, la ora 12.20, când funcționarii din instituție și celelalte persoane prezente au simțit un miros puternic, înțepător și înecăcios, astfel că din clădire s-au autoevacuat 30 de persoane.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și pompierii.

”Ca urmare a măsurătorilor efectuate de pompierii militari cu aparatul multigaz din dotarea autospecialei, valorile de detecție au fost normale. A fost solicitat sprijin de la APM Alba pentru laboratorul mobil în vederea efectuării de măsurători suplimentare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

O persoană care acuza dificultăți în respirație,a fost asistată medical de către un echipaj de ambulanță și ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Alba.

”La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, pentru efectuarea de verificări cu privire la cele sesizate. Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani din Alba Iulia, ar fi pulverizat, în mod accidental, conținutul unui spray iritant – lacrimogen, în timp ce se afla în zona de relații cu publicul, situată la parterul clădirii”, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Alba.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *