Sport

Conducerea FRF şi selecţionerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi selecţionerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu în urma participării la Congresul UEFA de la Amsterdam şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor, din perioada 2-3 martie, unde au apărut cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19.

„În legătură cu informaţia privind participarea conducerii FRF la Congresul UEFA de la Amsterdam şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor, din perioada 2-3 martie a.c., unde au apărut cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, în rândul reprezentanţilor Serbiei şi ai Elveţiei, facem următoarele precizări: Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi ulterior la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (preşedinte), Radu Vişan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecţioner), Mihai Stoichiţă (director tehnic) şi Gabriel Berceanu (ofiţer de presă al echipei naţionale). Reprezentanţii FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariţia simptomelor, conform autorităţilor sanitare. Cei şase reprezentanţi ai FRF la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veştilor despre participanţii depistaţi cu coronavirus”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al FRF.

Managementul FRF a avut contacte reduse cu angajaţii începând cu data de 11 martie, precizează sursa citată. Urmând recomandările autorităţilor române, de la acea dată angajaţii FRF îşi derulează activitatea profesională de acasă, online, şi nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.

Cei care au compus delegaţia FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni.

Preşedintele Răzvan Burleanu va intra mâine, de la domiciliu, în teleconferinţă cu conducerea UEFA, urmând ca ulterior să comunice public deciziile forului continental.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *