Ultima oră

Conducerea PNL intră în carantină. Orban, în autoizolare la Vila Lac. Numărul de persoane infectate cu CORONAVIRUS ajuns la 75

Numărul pacienților confirmați cu coronavirus, în România, a ajuns la 75 până la această oră.

14 agenți de la diverse secții de poliție și alte servicii, din Capitală, au intrat recent în contact cu un polițist confirmat cu Covid-19, la fotbal. Ei se află în autoizolare.

Noi cazuri confirmate

Caz 74: Bărbat, 50 ani, medic. Este managerul Spitalului Gerota.

Caz 75: Un bărbat, în vârstă de 62 ani, care este pacient contact cu medicul gastroenterolog.

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 73, informează Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre trei femei din județul Timiș.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii vor vota un guvern stabil în România şi că în acest moment nu se mai poate discuta despre persoana care va conduce acest guvern.

Întrebat dacă PSD va vota un guvern condus de Ludovic Orban, Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a spus: “Vom vota un guvern stabil în România. În acest moment nu se mai discută persoana, vorbim de un guvern”.

El a adăugat că şedinţa de plen a Parlamentului pentru învestire poate fi organizată.

Întrebat dacă această şedinţă poate avea loc şi fără liberali, liderii PNL intrând în izolare din cauza unui caz de coronavirus, Ciolacu a spus că da.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *