Monden

Connect-R reacție tranșantă vis a vis de o FRUMOASĂ domnișoară din Târgu Jiu!

Replicile frumoasei șatene originară din Târgu Jiu nu i-au căzut tocmai bine artistului Connect-R. Acesta a avut o reacție tranșantă și a postat mai multe Insta-story-uri cu imagini din timpul momentului în care tânăra a vorbit despre el.

Artista Mira a urcat pe scena iUmor, unde a prezentat un roast care nu a avut replici dure numai la adresa juraților, ci și la adresa altor artiști, cum ar fi Ștefan Bănică Jr, Abi Talent, Pepe, Alex Velea și Connect-R.

Mihai Bendeac a fost luat primul în vizorul artistei de 25 de ani: „Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Adică… mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi: Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!’. Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama. Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent’”, a continuat ea, stârnind hohote de râs în platou. „Apropo de băieții ăștia agramați… care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar, nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contra! O admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi”, a mai spus Mira în roast-ul susținut la iUmor.

Connect-R, care s-a numărat printre cei luați în vizor, a avut o reacție tranșantă. A postat mai multe Insta-story-uri cu imagini din timpul momentului.

„Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Mira! Cum să accepți așa ceva în 2020?!?! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar să fim văzuți! Cum suntem văzuți?? Nici nu mai contează! Viața este viață. America?? E o minciună! România este țara tuturor posibilităților! Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la «iUmor» e un pamflet! Pe bune?? Lol. Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios! So… mai multă atenție! Cuvintele au putere”, a reacționat Connect-R, potrivit VIVA!

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button