Politică

Consilierul personal al primarului PSD de Țicleni a trecut la PNL! Candidează pe lista liberală pentru CL

Marius Calciu, consilier personal al primarului social-dermocrat de Țicleni, din anul 2012, a intrat în rândurile PNL, făcând echipă cu Constantin Brănescu, candidatul PNL pentru funcția de primar în localitate. Consilierul figurează și în lista de consilieri ai lui Brănescu, potrivit unei postări a liberalului pe pagina sa de Facebook.

Consilierul personal al lui Radu Constantin a renunțat la politica PSD a șefului său și a trecut în rândul liberalilor, făcând echipă cu liderul PNL Țicleni, Constantin Brănescu.

Apropierea consilierului de principalul contracandidat al primarului PSD este o lovitură pentru Radu Constantin, care de opt ani beneficiază de sfaturile lui Calciu.

Consilierul personal al primarului este inginer de profesie, absolvind facultatea la Ploiești. Acesta are familia în localitate și figurează pe un loc fruntaș în lista de consilieri locali ai PNL Țicleni.

Brănescu a anunțat pe pagina o parte dintre candidații la CL unul dintre aceștia fiind, spre uimirea localnicilor, și Calciu. Din echipă mai fac parte alți ingineri, asistenți medicali și persoane de alte profesii. Pe lista liberală se anunță și alte transferuri importante.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Un primar ales , dacă este consiliat de alți consilieri sau de administrator public , nu-și merită postul.Toți incompetenți vor să fie primari și apoi se înconjoară de lipitorii de afișe care nu reușesc în viață decât susținuți de partide.Nu mai puneți ștampila pe toți neeaveniții din politică.Mai faceți trieri cu capul și nu cum vă sugerează cei de la partide.Aceștia au fiecare interesele lor ( cei propuși de ei să obțină mandat de primar , iar ei la Consiliul județean) . Halal politică în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *