Eveniment

Copiii din Mătăsari primesc MUZICĂ populară de 1 Iunie! Primăria plătește 40.000 de lei pentru lăutari

Autoritatea locală din Mătăsari nu i-a uitat, chiar de tot, pe copii din localitate, de 1 Iunie. Le-a asigurat un teatru de păpuși, pentru 20 de minute, restul bugetului pentru manifestările de 1 Iunie cheltuindu-i pentru adulții localității, că știm cu toții că minorii nu votează.

La insistențele Liceului Mătăsari, copiii din oraș au primit totuși un teatru de păpuși de 20 de minute.

„La un buget de 135 miliarde chiar nu s-au găsit bani pentru câteva dulciuri, un suc, baloane inscripționate, concursuri sau personaje Disney! Anul trecut Primăria Mătăsari a plătit 100 milioane pentru Ziua copilului (când a avut cine sa se ocupe) pe activități specifice acestei zile, iar copii au fost chiar încântați”, a menționat Ion Buzărin, fostul viceprimar al localității.

Acesta anunță o veste șocantă, că primăria a preferat să investească pe 1 Iunie în adulții comunei nicidecum în copii. Pentru adulți s-a pregătit astrele, de Ziua Copilului, un spectacol de muzică populară.

„Chiar v-au solicitat copii din Mătăsari de Ziua Copilului, să le cânte interpreți de muzică populara pe o suma de peste 400 de milioane? Ați transformat ziua copilului în ziua voastră! Distracție plăcută domnilor din conducerea primăriei Mătăsari! De 8 martie, de Paște sau în altă zi nu se putea organiza un astfel de eveniment la stadion unde puteau sa se bucure toți oamenii din comună dacă tot aveați bani”, a completat consilierul local de la USR.
Acesta atrage atenția comunității că autoritatea locală a fost împotriva achiziționări de mobilier pentru copii, a pus piedici la un proiect pe fonduri europene pentru digitalizare, și-a bătut joc de sala de sport și a confiscat atelierele școlare.
Consilierul arata astfel că celor din conducerea primăriei, PSD-PNL, nu le pasă de copiii din Mătăsari ci chiar își bat joc de sărbătoarea micuților.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button