Monden

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, „adoptat” de Niculina Stoican

Alin Gabriel Matei, cel pe care Petrică Mîțu Stoian îl considera ca fiind fiul său de suflet, a avut primul său spectacol în cadrul căruia și-a lansat albumul ”Omule, ce gânduri ai”. Alături i-a fost Niculina Stoican care i-a devenit ca o mamă după moartea lui Mîțu

Alin Gabriel  Matei a lansat albumul ”Omule, ce gânduri ai” într-un spectacol la Sala de Cultură a Sindicatelor Pitești. După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican l-a susținut pe Alin în carieră și i-a fost alături la marele eveniment. Rodica Mitran, Nicușor Iordan, Roberta Crintea, Robert Târnăveanu și Taraful lui Cătălin Iancu au fost ceilalți invitații speciali ai lui Alin.

”Vreau să le mulțumesc organizatorilor care m-au ajutat să fac acest spectacol și artiștilor care au răspuns prezent invitației mele, și bineînțeles îi mulțumesc doamnei Niculina Stoican pentru tot ceea ce face pentru mine și că-mi este alături. Este primul spectacol de genul acesta iar emoțiile m-au copleșit la început.
A fost sold out, în două săptămâni s-au vândut aproape 800 de bilete. Sunt onorat că oamenii și-au rupt din bănuții lor să plătească bilet să vină să mă vadă pe mine și pe colegii mei. Sper ca Petrică Mîțu Stoian să fie mândru de mine de acolo de sus, de ceea ce eu am realizat, i-am promis că nu-l voi dezamăgi niciodată și asta voi face, mă voi ține de cuvânt”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Star Popular.

Și Niculina Stoican a susținut un discurs emoționant în care i-a adresat mulțumiri regretatului Petrică Mîțu Stoian.

”O să-i mulțumesc pentru că indiferent câți am fost cei care aici pe pământ ne-am despărțit de atâtea ori de pe scenă, el a ales ca atunci când a plecat să lase în urma lui un copil care să ne lege în continuare, indiferent că el nu mai este pe pământ. Dacă cineva mi-ar fi povestit vreodată că eu am să trăiesc aceste clipe, și că o să am în preajma mea un tânăr ales de Petre, i-aș fi spus că are imaginație bogată.
Și, totuși, viața este atât de cruntă uneori, ne lovește atât de tare, dar din fiecare lovitură e bine să învățăm și să nu ne întrebăm de ce ni se întâmplă. Îi mulțumesc lui Petre pentru că mi-a dovedit încă o dată că pot să trec peste multe lucruri cu fruntea sus, pot să rămân la fel de demnă și pot să fiu același om care nu trăiește doar pentru el, ci pentru toți cei care îl înconjoară și mai ales pentru tineri!”, a mărturisit Niculina Stoican.

sursa: starpopular.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *