Eveniment

Corpul de Control al ministrului Educației, a patra oară la Liceul Tehnologic Motru

Cinci angajați ai Ministerului Educației, care fac parte din Corpul de Control al ministrului Câmpeanu, au ajuns marți la Liceul Tehnologic Motru. Se verifică iar bursele neacordate beneficiarilor elevi de Școală Profesională, încadrările profesorilor și s-au solicitat documente actualului director al liceului, Adela Ruşeţ, cea căreia un membru al Consiliului de Administrație i-a cerut demiterea din funcție atât, direct, la Ministrul Educației, cât și la primul ministru. De altfel, prof. Valeriu Drulă, membru în CA-ul unității de învățământ, a făcut greva foamei atât la Ministerul Educației cât și la Guvern, luna trecută.

În prima zi, prof. Drulă nu a fost audiat de cei veniți de la București dar urmează astăzi că acesta să ajungă în fața Corpului de Control de la Ministerul Educației. Cei cinci au venit la Motru urmare a acțiunilor de protest făcute de membru CA-ului și a memoriului depus și sesizărilor repetate transmise Ministerului Educației.

Profesorul a reclamat, în mai multe rânduri, prejudiciile aduse instituției școlare prin nepunerea în aplicare a deciziilor din rapoarte de control trecute și a faptului că i s-a permis Adelei Rușeț să participe la concursul pentru posturile vacante de directori, deși are multiple greșeli de management în mandatul trecut de director al acestei școli.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button