Monden

Soția unui prosper om de afaceri gorjean, vorbește despre jignirile din perioada liceului: „Hei, fata cântă la ce atârnă?”

Delia a povestit, pe Instagram, într-un InstaStory, o serie de întâmplări șocante din perioada liceului. Mai exact, artista a dezvăluit faptul că unele dintre colegele sale ar fi fost hărtuite sexual de profesori.

„În perioada liceului, o parte dintre profesorii de muzică le spuneau elevelor „Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută” și le pipăiau efectiv pe sâni! Asta se întâmpla la liceu la Lipatti”, a dezvăluit artista, pe InstaStory.

Umilințe pentru că studia flautul

Se pare că nici artista nu a scăpat de astfel de momente umilitoare. Delia a povestit în ce situaţii inconfortabile au pus-o diverşi indivizi în anii copilăriei.

„Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie. Auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, „Hei, fata cântă la ce atârnă?”. De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce?”, a mai spus revoltată Delia.

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de 9 ani

Delia și soțul său formează nu doar unul dintre cele mai bogate cupluri din showbizul autohton, dar și una dintre cele mai sudate perechi.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani, chiar într-unul dintre cluburile deținute de Răzvan Munteanu. La doi ani după ce au început o relație, Delia și Răzvan nu au mai stat pe gânduri și s-au căsătorit. Cei doi și-au unit destinele în 2012, în cadrul unui eveniment superb.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button