Monden

SEXY soția unui polițist din Târgu Jiu, MESAJ către un cunoscut ACTOR: „Mă prăpădesc de dor!”

Valeria Cherciu, cunoscută drept cea mai sexy ciobăniță din Gorj, este cunoscută pentru frumusețea dar și pentru debutul său într-un film de comedie realizat de Pro Cinema în 2015. Valeria a interpretat în pelicula ”Alt Love Building”, comedie românească, rolul unei tinere simple care visează să îmbrace rochia de mireasă și se pare că a rămas în relații de prietenie cu actorii alături de care a jucat. Printre aceștia se numără și Alexandru Papadopol a cărui zi de naștere a fost pe 5 aprilie. Cu această ocazie Valeria i-a transmis prin intermediul contului său de Facebook un mesaj „Încă de la debut ești mereu pe val și îți doresc să rămâi toată viața, deoarece ai ajuns azi să reprezinți o garanție a valorii unui produs artistic. Nu-ți mai rămâne decât să privești orizontul cu două dorințe în gând: sănătate și pace! Atât îți doresc! La mulți ani, Papi!” a scris Valeria pe Facebook.

Actorul Alexandru Papadopol i-a răspuns la mesaj: ”Îți mulțumesc mult!!!și să ne revedem la „alt, alt, alt love building” ”, la care Valeria Cherciu i-a transmis : „Mă prăpădesc de dor!”

Valeria Cherciu este fiica oierului Ștefan Cherciu și este absolventă a școlii „Actorie de film.ro”, înființată de Dragoș Bucur, Dorian Boguța și Alexandru Papadopol. Frumoasa brunetă s-a căsătorit în anul 2017 cu un polițist și au împreună o fetiță de câțiva anișori.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button