Monden

Scandal în plină pandemie de coronavirus! Soția unui AFACERIST din Târgu Jiu: „Tu ești chiar cretină”

Soția unui cunoscut afacerist originar din Târgu Jiu a reacționat dur pe rețelele de socializare. Totul a venit ca urmare la un comentariu negativ la adresa acesteia pe rețele sale de socializare.

Celebra artistă, Delia Matache, și-a făcut o poză într-o rochie pe terasa casei sale, abia achiziționată. Din fotografie reiese faptul că are o atitudine pozitivă și exprimă fericire, iar de aici a început totul. Unul dintre urmăritorii acesteia i-a aruncat o replică clasică, cu privire la fotografia de pe Instagram. „Țara arde și baba se piaptănă”, a fost replica care a deranjat-o pe frumoasa artistă. Astfel încât nu a lăsat lucrurile așa și a reacționat dur. Totodată, reacția Deliei a atras comentarii pozitive, dar și negative.

„Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virtual meriți acum!”, a scris artista pe Instagram.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close