Actualitate

Fiica artistei Maria Loga cerută în căsătorie de ziua ei!

Fiica unei cunoscute interprete de muzică populară a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Este vorba de Adriana Loga, fiica renumitei artiste Maria Loga. Înconjurată de toți cei apropiații, frumoasa blondină a fost surprinsă de alesul inimii cu o cerere în căsătorie chiar în ziua în care aceasta împlinise vârsta de 40 de ani. Adriana a mai fost căsătorită în trecut și are doi copii, un băiat aflat la vârsta adolescenței și o frumusețe de fată. Cei doi sunt lumina ochilor ei.

„Cel mai frumos bărbat este acela care este, mereu, prezent și atent, care îți este prieten și cu care poți discuta, orice, fără teama de ridicol! Acela lângă care te simți în siguranță, căruia nu trebuie să i te justifici mereu, pentru care nu trebuie să faci eforturi să-l impresionezi și să-l convingi de nimic! Acela care te iubește pentru cine ești, nu pentru ce ai, care nu te consideră un trofeu, un necesar, o posesie… Acela care te susține să evoluezi și care te oprește să greșești! Acela care te respectă, te ține în brațe când ești tristă și nu permite nimănui să te insulte în vreun fel.! Și acel bărbat nu are nicio legătură cu „înalt, brunet, cu mușchi, mașină” și nu mai știu ce… Poate fi oricum…dar te ține în brațe atunci când ai nevoie de el, împarte cu tine bucurii și dureri, te iubește atunci când toată lumea îți este împotrivă, te vede frumoasă chiar și atunci când tu nu te mai placi și te iubește simplu, frumos, onest! Și e acolo mereu! Dispus să își împartă viața cu tine, să-ți ofere mângâiere, sprijin, siguranță, încredere! E omul fără de care, chiar și cu toată lumea alături, te simți singură, dacă el lipsește!

Vă doresc din tot sufletul, să aveți norocul să-l găsiți ….eu l am gasit !”, a fost mesajul transmis de Adriana Loga pe pagina sa de socializare.

Fiica Mariei Loga este în prezent angajată în cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *