Ultima oră

CSM Târgu Jiu dă piept cu Laguna București

Astăzi, 11 mai, o nouă zi de meci în Liga Națională pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu. Gruparea gorjeană începe seria meciurilor din play-out, turul 3, cu o primă partidă împotriva formației Laguna București. Meciul începe la ora 19.00, iar fanii CSM Târgu Jiu sunt așteptați la Sala Sporturilor să susțină echipa în ultimele meciuri de pe teren propriu din acest sezon. 

CSM Târgu Jiu se pregătește să încheie acest sezon cu o serie de meciuri împotriva echipei Laguna București. Sunt ultimele confruntări din această ediție de campionat în care echipa noastră are nevoie de suportul fanilor. 

ATENȚIE* S-au pus în vânzare biletele online pentru primul meci din seria cu Laguna București. Suporterii le pot achiziționa de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-laguna-bucuresti-comparatie-de-sezon-meci-1.html

După o perioadă mai puțin fastă din seria meciurilor eliminatorii din play-out, baschetbaliștii gorjeni vor să încheie sezonul cu victorii pe linie în fața grupării bucureștene, ABC Laguna. Prima oportunitate este meciul de sâmbătă, 11 mai, care va începe la ora 19.00. Andrei Bărăgan este convins că CSM Târgu Jiu are forța de a încheia sezonul cu 3 victorii. Pentru asta, el si colegii săi trebuie treacă peste tot ceea ce s-a întâmplat în seriile cu Galați și Focșani. Tânărul baschetbalist gorjean crede că toată lumea trebuie să fie motivată la maximum pentru a ieși victorioasă din seria cu Laguna.

Andrei Bărăgan, CSM Târgu Jiu: ”Vrem să terminăm cu trei victorii acum. Trebuie să uităm de ce s-a întâmplat până acum în play-out și să ne motivăm, să câștigăm, să terminăm bine cât de cât. Cu Galați, la meciul trei, la ei, am jucat foarte slab, fără motivație, fără luptă. Și cu Focșani la fel, în meciul doi nici o motivație. Nu ne-am luptat, nu am jucat ca o echipă și atunci s-a cam destrămat tot. Eu zic că la lotul pe care îl avem, și la cum am jucat tot anul până în play-out, ar trebui să câștigăm, să terminăm cu trei victorii. Trebuie jucăm ca o echipă, să luptăm. Am văzut că în play-out, orice echipă poate să facă un meci bun și să ne bată. Trebuie să ne motivăm și să jucăm 40 de minute”, anunță site-ul celor de la CSM Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *