Monden

Cum a reușit să slăbească, fosta soție a unui afacerist gorjean, 5kg într-un timp record

Cristina Spătar, fost soția a afaceristului gorjean Alin Ionescu, a reușit să slăbească cinci kilograme într-un timp record. Iată ce dietă a ținut celebra cântăreață, dar și cum se menține acum!

Cristina Spătar este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate cântărețe din România. Ei bine, această se bucură de succes uriaș pe plan profesional, însă nici pe plan personal nu o duce mai rău.

Amintim că, la finalul anului trecut, mai exact la data de 5 decembrie 2022, artista și Vicențiu Mocanu au făcut logodna.

Apoi, după acest eveniment important trebuia să urmeze și nunta. Zis și făcut, căci la data de 24 iunie 2023, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au făcut cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

Cristina Spătar a dat jos 5 kilograme în timp record
Cristina Spătar și-a dorit să slăbească, astfel că a ales să țină o dietă. Ei bine, cunoscuta cântăreață de la noi a reușit să dea jos cinci kilograme, iar asta într-un timp record.

Mai exact, artista a făcut câteva schimbări în stilul alimentar, iar acum are un program bine stabilit. Cristina Spătar merge la sală de trei ori pe săptămână, face masaj, dar și mult cardio, în timp ce alimentația joacă un rost extrem de important în momentul de față.

„Mi-am făcut analize, m-am dus la nutriționist, trebuie să elimin glutenul, lactoza, din ce în ce mai puține lucruri. Mă duc la sală de 3 ori pe săptămână, la masaj, de celulită, nu de relaxare. Fac și cardio, trag de fiare, mi-am improvizat o sală și acasă. Am bandă, am greutăți, de toate am, doar voință să am.”, a spus Cristina Spătar.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *