Monden

Cum s-a schimbat viața unui fost manechin după căsătoria cu un afacerist gorjean și venirea pe lume a celor trei copii

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018 și au trei copii despre care spune că le aduc bucurii la tot pasul. Despre fiul ei, fostul manechin spune că este pasionat de arte marțiale, iar venirea pe lume a băiatului și a gemenelor au reprezentat, de departe, cele mai importante momente din viața ei.

Valentina Pelinel spune că este norocoasă să aibă un soț așa cum este Cristi Borcea și trei copii. Fostul manechin are doar cuvinte de laudă la adresa fostului acționar de la Dinamo. La aproape șapte ani, fiul lor, Milan, își surprinde părinții, dar nici gemenele Indira și Rania nu se „lasă mai prejos”.

Valentina Pelinel, cele mai importante momente din viață
Valentina Pelinel a povestit că în urmă cu mulți ani, a pus pe primul loc cariera și a considerat că pe plan profesional au fost cele mai importante momente. Doar că, abia după ce a ajuns să fie împreună cu tatăl copiilor ei, a conștientizat, de fapt, că familia este pe primul loc.

„Indira e așa cum a desenat-o el în capul lui, e o Valentina, dar cu ochii albaștri, a vrut să aibă o Valentina mica, iar eu zic că Rania e ca el, e mai forță, nu sunt așa de sensibili ca mine (…) Au fost multe momente fericite: când ne-am căsătorit, când s-au născut copiii, astea sunt momentele care rămân. Dacă mă întrebai acum niște ani, aș fi zis de momentele mele de glorie din cariera mea de model, dar acum, după trei copii și o familie unită și fericită… Cred că atunci când am născut a fost unic”, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Vedeta are parte și de ajutor

Chiar dacă este mamă a trei copii, Valentina Pelinel spune că nu uită niciodată să își facă timp și pentru ea. Printre marile pasiuni se numără, în continuare, sportul. Vedeta povestea că reușește mereu să aibă timp și pentru a fi alături de soț sau pentru alte activități.

„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte”, spunea Valentina Pelinel, la Antena Stars.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *