Monden

Cunoscut artist agresat pe stradă, de față cu soția gorjencă, deoarece nu a onorat un eveniment

Florin Salam a trecut, recent, printr-un moment tensionat, chiar în centrul Bucureștiului, în timp ce participa la un eveniment alături de soția lui. La un moment dat, manelistul a fost abordat de doi bărbați care l-au atacat verbal și i-au reproșat o presupusă datorie neonorată.

„Regele maneliștilor”, Florin Salam, are necazuri din ce în ce mai mari. După ce a fost filmat la un eveniment la care, din cauza substanțelor ingerate nu reușea să cânte, acesta ar fi lăsat și mai multe contracte neonorate. Surse din anturajul artistului au dezvăluit, pentru Spynews.ro, că, în ultima perioadă, Salam nu s-ar fi prezentat la mai multe nunți, cu toate că a încasat deja o parte din bani, iar cuplurile au fost nevoite să caute alți lăutari, chiar în ultimul moment. Sursele citate au precizat că, în cazul în care persoanele pe care le-a încurcat fac parte din clanuri periculoase, acesta le dă banii înapoi. Dacă, însă, este vorba despre persoane care nu au un cuvânt greu de spus în lumea interlopă, acesta nu s-ar grăbi deloc să le returneze sumele încasate pe nimic.

 

Artistul a promis că le va returna banii

În aceste condiții, celebrul interpret de muzică de petrecere ar fi fost abordat, recent, pe Calea Victoriei, din București, unde avea loc un eveniment cultural organizat de Primăria Capitalei. Florin Salam era împreună cu Roxana Dobre când cei doi bărbați i-ar fi strigat să le dea banii înapoi, după ce nu a mai venit la nunta la care se angajase să cânte și pentru care luase bani în avans. Conform surselor Spynews, artistul ar fi abordat un ton calm și le-ar fi promis că le va da toți banii în cel mai scurt timp posibil, iar cei doi ar fi fost de acord să-l mai păsuiască și au plecat în liniște.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *