Monden

Cunoscut artist din Târgu Jiu JEFUIT! A pierdut mai mult de jumătate de kilogram de aur: „Nu am reușit să recuperez nimic”

Artistul a aflat cine i-a jefuit casa. A pierdut mai mult de jumătate de kilogram de aur, dar nu a reușit să recupereze nimic. Chiar dacă știe cine i-a furat bunurile, interpretul de muzică populară nu poate demonstra din cauza faptului că nu i-a prins la fața locului. Paguba s-ar ridica la aproximativ un miliard de bani vechi.

Mihai Priescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră, a fost jefuit, iar acum a aflat cine sunt vinovații. Din păcate, artistul nu a reușit să recupereze nimic și nici nu poate să demonstreze cine sunt cei care i-au furat bunurile, mai ales din cauza faptului că nu i-a prins la fața locului.

Mihai Priescu a aflat cine i-a jefuit casa

„Nu am reușit să îmi recuperez nimic. S-a aflat puțin cam târziu despre hoți, despre cei care ne-au adus acele probleme și nu am reușit să mai recuperez nimic. Am aflat, dar dacă nu i-am prins la fața locului, mi-ar fi foarte greu să demonstrez acest lucru. Ei au fost prinși în alte ipostaze, în alte proprietăți la alți oameni care au fost și ei păgubiți”, a povestit Mihai Priescu, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Chiar dacă a aflat cine sunt cei care i-au jefuit bunurile din casă, Mihai Priescu nu a putut recupera nimic, iar vinovații nu pot fi pedepsiți. De asemenea, hoții ar fi fost prinși și în alte ipostaze, în proprietățile altor persoane care au fost păgubite.

Artistul a pierdut mai mult de jumătate de kilogram de aur

„Aproximativ jumătate de kilogram de aur, dacă nu, puțin mai bine. Printre care bănuți Franz Iosif, dinții bunicii, brățări, inele, lănțișoare de aur. Peste jumătate de kilogram. Ținând cont că era și aur de 24 de karate, peste un miliard, bani vechi. Nici nu mai știu să îi mai calculez. Vreau să îi am. Nu să îi mai calculez”, a adăugat artistul.

Mihai Priescu ar fi pierdut aproximativ jumătate de kilogram de aur. Artistul a rămas fără brățări, inele, lănțișoare de aur, iar paguba s-ar ridica la peste un miliard de bani vechi. Din păcate, chiar dacă știe cine l-a jefuit, interpretul de muzică populară nu mai poate recupera nimic.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Si daca se ntoarce roata si vei fi intrebat de unde ai adunat atitea si daca poti sa dovedesti cu chitante provenienta lor ,ca esti LAUTAR ? Intreb si eu ,poate cineva arunca un ochi prin curtile…,,ARTISTILOR ,, !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *