Ultima oră

Cunoscut cântăreț de muzică populară, acuzat că a violat doi copii

Caz grav la Galați. Un cunoscut cântăreț de muzică populară a fost arestat preventiv pentru molestarea sexuală a unor minori în mod repetat. Băieții abuzați sexual îi erau elevi. Bărbatul a fost arestat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Galați, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au pus în executare, pe 7 iulie, un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din municipiul Galați, „bănuit de comiterea infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor, rele tratament aplicate minorului, determinarea sau înlesnirea întreținerii de acte sexuale sau de natură sexuală între minori”.

Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie 2023 și până în prezent, acesta ar fi profitat de calitatea de profesor de canto pentru a determina doi minori, de 14, respectiv 16 ani, din aceeași localitate, să întrețină raporturi sexuale.

„În baza probatoriului administrat, la data de 7 iulie 2024, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, iar la data de 8 iulie, după prezentarea acestuia la Judecătoria Galați, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat în acest sens, pentru 30 de zile”, a transmis Poliția Galați.

Aurică Totolici a fost vreme de peste 20 de ani membru al ansamblului „Doina Covurluiului” din Galați, iar în prezent este pensionar.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *