Politică

Daniel Gorgotă a trecut la AUR

Daniel Gorgotă a renunțat la PSD pentru AUR. Acesta și-a anunțat înscrierea în această formațiune politică chiar pe pagina sa de Facebook. Anterior PSD, Gorgota a fost prim-vicepreședinte al PMP Gorj și președinte al PMP Târgu Jiu, partid din care a demisionat în 2015.

„Dragii mei, fac politica din adolescență și am făcut politică în partidele „democratice” post decembriste, care s-au dovedit a fi doar niște „clanuri mafiote” care activează și își urmăresc interesele personale sau de grup sub „umbrela” politicului, politic protejat de legi strâmbe, făcute pentru ei. Corupție, corupție, corupție… acest fenomen este generalizat deja grav la toate nivelele instituțiilor statului roman prin indivizii care au ajuns acolo unde trebuie si care apoi au vândut si devalizat România… se știu… sunt vizibili si ne sfidează.(…) am hotărât să încep un nou proiect politic, mai pe sufletul meu ca doctrina si simțăminte, caracter sau cum vreți sa-i spuneți și să mă înscriu, începând cu data de 21 a lunii trecute, în partidul AUR. Proiectul AUR… aur pentru toți nu doar pentru unii, un partid care îmi doresc sa fie pentru cetățenii români normali si obișnuiți, cu bune și rele (dar nu pentru hoți, bandiți si trădători de țară), filonul de aur al renașterii noastre ca identitate statala intre popoarele celelalte europene. Da, partid național si naționalist dar democratic în tot și al tuturor românilor cu viziuni pentru o lume mai bună pentru noi toți, nu doar pentru unii. Sper sa nu întâlnesc si aici mizeria penala de la celelalte partide dar știți ca nu mă complac în a colabora cu asemenea accidente politice”, a transmis Gorgotă, în timp ce se afla in Marea Britanie .

„Este mult de lucru și luptat pentru o lume mai bună și mai sigură pentru noi toți iar la Gorj, din păcate, este si mai grava situația având istoric în penali in funcții publice, corupție, etc., dar trebuie sa o facă cineva totuși si sa începem de undeva. De aceea va chem alături de mine pe toți care credeți ca putem face ceva pentru noi toți și pentru patria noastră frumoasa…ROMANIA”, a transmis politicianul, cu mențiunea că în scurt timp va reveni acasă din străinătate.

Înainte de intrarea în PMP, Gorgotă a făcut parte din PNL-ul condus de Diana Popescu. In 2014, Gorgotă și-a depus candidatura la șefia partidului, funcție la care candida Klaus Iohannis iar a doua zi Diana l-a exclus din partid.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button