Dezvăluiri

De ce servicii vor beneficia angajații CEO

Salariații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de servicii de formare profesională. Sunt aprobate două programe în baza cărora o parte a salariaților vor face cursuri de formare și le vor fi înmânate certificate de atestare profesională. Un prim pachet de cursuri vizează trei componente, între care una generală. Este vorba despre însușirea noțiunilor fundamentale de igienă.

Conform CEO, primul curs se va axa pe servicii de depozitare și preparare a alimentelor, al doilea curs pe servicii de curățenie în unități de asistență medicală sau în diferite tipuri de unități de cazare. Al treilea se referă la producția și distribuția apei potabile sau a apei îmbuteliate. Cursurile sunt destinate personalului care prestează în unitățile de agrement sau hoteliere ale companiei sau în unitățile de servire a mesei calde.

Un alt curs vizează servicii de formare profesională perfecționare-pregătire în domeniul securității și sănătății în muncă, în sistem online.

Complexul Energetic Oltenia deține Centrul de agrement de la Săcelu și mai multe unități de cazare sau de alimentație publică la Târgu Jiu, Turceni sau la Ișalnița.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *