Dezvăluiri

De ce vor beneficia angajații din Termocentrala Turceni?

Administrația Complexului Energetic Oltenia a aprobat bugetul necesar pentru ca angajații uneia din termocentrale să beneficieze de apă potabilă. Se are în vedere un program de livrare de materiale și piese de schimb pentru instalațiile de tratare și alimentare cu apă care deservesc Sucursala Electrocentrale de la Turceni. Angajatorul este obligat să asigure apă potabilă angajaților.

De asemenea, compania energetică deține în câteva puncte stații de tratare a apei potabile și instalații de alimentare pentru localități. Echipele de mentenanță din cadrul Termocentralei de la Turceni vor primi piese pentru pompe, pentru compresoare, pentru mașini sau pentru motoare.

Dat fiind faptul că se întinde pe o suprafață însemnată, Complexul Energetic Oltenia are în administrare o serie de bunuri care nu au legătură cu activitatea de producere a energiei electrice. Sunt rețele de apă și canal, alte utilități, drumuri, rețele electrice, clădiri sau terenuri care nu mai sunt folosite în momentul de față și care la un moment dat vor ajunge în administrarea autorităților publice, mai ales că la nivelul Complexului Energetic Oltenia este în implementare un Plan de restructurare și decarbonare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *