Politică

Deputat: Prefectul s-a descalificat din funcția publică pe care o are!

Social democrații continuă criticile la adresa prefectului județului Gorj, Iulian Popescu, după controlul pe care acesta la dispus la Consiliul Județean. Deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta, crede că, prin astfel de acțiuni, Popescu s-a descalificat din funcția publică pe care o ocupă în acest moment. Jurist de profesie, Manta crede că amenda și acțiunea de control se vor dovedi ilegale în instanță.

„Funcția aceasta de prefect nu a fost ocupată de oameni care să se ridice la înălțimea acestei funcții pentru că, în momentul în care tu vii și îți depășești grav atribuțiile, așa cum o face prefectul de Gorj, ne așteptăm să-l vedem că dă și amenzi de circulație. Am mai spus lucrul ăsta și îl susțin în continuare pentru că, în momentul în care îi aplici o amendă președintelui Consiliului Județean pentru un lucru care eu cred că se va dovedi ilegal, mie mi se pare că te descalifici din funcția publică pe care ai obținut-o. Din păcate, aceste lucruri sunt strict electorale pentru că îi interesează decât notorietatea și să iasă în față la alegerile din acest an”, a spus deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta.

Acțiunea de control făcută de Iulian Popescu la Consiliul Județean nu a fost singura pe care social democrații au criticat-o. Verificările de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” au fost și ele contestate de către primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *