Dezvăluiri

Deputatul Vîlceanu: CEO este o companie care trebuie să fie consolidată și care nu dă oameni afară, ci angajează!

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu a dat asigurări, după întrevederea care a avut loc miercuri, 24 iunie a.c., între premierul Ludovic Orban și reprezentanții Complexului Energetic Oltenia, că Guvernul își dorește rezolvarea pentru totdeauna a problemelor legate de fronturile de lucru din carierele miniere. Parlamentarul gorjean a precizat, într-o postare pe contul personal de pe o pagină de socializare, că Executivul este preocupat de îmbunătățirea activității producătorului energetic din Oltenia, iar compania trebuie consolidată și i-a asigurat pe angajații acesteia că nu-și vor pierde locurile de muncă.

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a făcut unele precizări, după întâlnirea de miercuri, dintre miniștrii Justiției, Mediului, Economiei și premierul Ludovic Orban, cu reprezentanții CE Oltenia și a spus că întrevederea ”a fost una care a adus soluții pentru deblocarea situației de la Cariera Roșiuța. Este nevoie de câteva intervenții legislative, care vor apărea în maxim două săptămâni”.

Parlamentarul gorjean a menționat că sunt necesare unele acțiuni necesare consolidării activității CE Oltenia.

”Vedem cu toții o preocupare directă a primului ministru Ludovic Orban în găsirea unor soluții pentru problemele CE Oltenia, începând cu ajutorul de salvare de 251 de milioane de euro și continuând cu scoaterea din circuit silvic a unor terenuri.

Problemele de la Cariera Roșiuța sunt vechi de ani de zile. Am aflat asta de la oameni, atunci când am fost la carieră și când mi s-a interzis să intru. Dar atunci erau deranjați doar salariații, nu și conducerea ori liderii sindicali”, a consemnat Vîlceanu în postarea de pe Facebook.

Liderul PNL Gorj a arătat că Guvernul își dorește rezolvarea pentru totdeauna a problemelor legate de fronturile de lucru.

”Îi asigur pe toți angajații CE Oltenia de buna credință și interesul Guvernului Ludovic Orban în ceea ce privește îmbunătățirea activității din companie. Este o companie care trebuie să fie consolidată și care nu dă oameni afară, ci angajează. Totodată, sper ca aceștia să nu se lase atrași în capcane puse de unii, în preajma alegerilor locale”, a conchis Vîlceanu.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close