PoliticăUltima oră

Deputatul Weber: Angajații CEO, mințiți și umiliți de parlamentarii puterii!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, este de părere că propunerea liberalilor prin care legea privind pensionarea anticipată a minerilor și energeticienilor ar urma să fie reglementată printr-un ordin al președintelui Casei Naționale de Pensii este o păcăleală.
”Încrederea minerilor și energeticienilor a fost, încă o dată, înșelată de TOȚI PARLAMENTARII PUTERII, după mult trâmbițata întâlnire a liderilor de sindicat din CEO cu factorii de decizie de la cel mai înalt nivel. Vă bateți joc de ei! Nu sunteți capabili să aveți o opinie comună, cât despre soluții nici vorbă!”, a transmis deputatul Weber.
Liderul social-democrat îi acuză pe liberali de manipulare și populism. ”Oamenii sunt sătui de populismul vânzătorilor de promisiuni. Opriți-vă din a mai manipula angajații CEO și spuneți adevărul: NU VREȚI SĂ-I AJUTAȚI! Noi, parlamentarii PSD, v-am dat soluția încă de acum câteva luni. O Ordonanță de Guvern rezolva problema într-o singură zi. NU AȚI VRUT, iar pentru asta am inițiat deja un proiect legislativ de completare a Legii pensiilor. Printr-o lege care își produce efectele, am demonstrat că ne pasă de cei care lucrează în condiții grele de muncă. Până acum mii de oameni au beneficiat de rodul acțiunii noastre, iar în continuare ne implicăm si am inițiat un proiect legislativ, prin care le facem dreptate minerilor și energeticienilor din Complexul Oltenia”, a precizat parlamentarul PSD.
Mihai Weber le-a cerut parlamentarilor să nu se mai opună aplicării acestei legi de care salariații din minerit și energie au mare nevoie.
”Fac un APEL către toți parlamentarii: Nu vă mai opuneți cu atâta vehemență inițiativelor BUNE, când știți câtă nevoie au angajații CEO de această lege”, a conchis liderul social-democrat.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button