Dezvăluiri

Detalii teribile, în cazul profesorului de matematică acuzat de agresiune sexuală: „A început să-mi bage mâna sub bluză“

Un profesor de matematică de la Liceul Tehnologic Turceni este cercetat de poliție pentru agresiune sexuală asupra unei eleve din clasa a VIII-a, în vârstă de 14 ani. Fata a fost audiată în prezența unui psiholog de la Direcția Generală de Asistență Socială și protecția Copilului (DGASPC) Gorj. „Profesorul m-a tras înspre el și m-a pupat pe buze. A început să-mi bage mâna sub bluză, apoi m-a atins pe sâni. Am început să tremur, aveam lacrimi în ochi, pulsul mi-a crescut și nu știam ce trebuie să fac”, a relatat eleva.
Eleva este premiantă și participa la concursuri de matematică. Ea a fost agreată chiar în locuința ei, unde se desfășurau meditațiile, sau în mașina cu care mergeau la concursuri.

Agresată sexual în mașină

Mama a depus o plângere la poliție s-a demarat o anchetă. „Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, din orașul Turceni, cu privire la faptul că, în perioada februarie-iunie 2022, fiica sa, de 14 ani, în timp ce se afla la orele de meditație efectuate, în particular, cu un profesor, ar fi fost agresată sexual de acesta. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Profesorul a fost mutat de la clasa elevei. „Școala a demarat constituirea unei comisii de cercetare disciplinare, dar fiind în desfășurare și o cercetare penală, activitatea comisiei este blocată. Până la finalizarea cercetării, profesorul nu poate fi îndepărtat de la catedră. S-a luat măsura de către să nu mai fie profesor la clasa respectivă“, a spus Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
Și alte foste eleve de la Liceul Tehnologic au spus pe rețelele sociale că profesorul matematică avea un asemenea comportament și că, până la urmă, adevărul ar fi ieșit la iveală.
Acesta a refuzat să răspundă acuzațiilor și a spus că nu este vinovat.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *