Dezvăluiri

Director din CE Oltenia, pus la zid. “Vorbește doar la comandă”

Fostul membru al directoratului Complexului Oltenia, liberalul Constantin Popescu, sare la gâtul directorlui Medserv Min, social-democratul Gabriel Giorgi.

Constantin Popescu îl taxează dur pe Gabriel Giorgi după ce directorul Medserv Min a acuzat că președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, nu-și dorește decât “să îngroape” Complexul Energetic Oltenia. Social-democratul a afirmat că liberalii gorjeni ar vrea “să pună mâna” pe active de la Termocentrala Turceni și Cariera Peșteana.

Constantin Popescu susține că Gabriel Giorgi conduce “o companie perfuzată” de Complexul Energetic Oltenia. În plus, acuză că directorul Medserv Min vorbește “doar la comandă”.

“Domnul Giorgi este ultima persoană care ar trebui să discute despre acțiunile domnului Iordache. Domnul Giorgi conduce o companie care este perfuzată artificial de CEO, ar trebui să-și facă griji de societatea pe care o conduce, să găsească servicii externe la 50% din bugetul alocat, adică jumătate din serviciile pe care le presetază să fie cu terți. Domnului Giorgi conducerea CEO, acum câteva luni, i-a mai dat încă o perfuzie, ducându-i în zona Rovinari un echipaj de ambulanță cu ambulanță pentru a deservi carierele miniere, un lucru total neadevărat, pentru că este un aspect la care eu am fost împotrivă și am motivat că, în zona Rovinari, există spitalul dotat cu echipaje de urgență, serviciul SMURD, termocentrala Rovinari, cu o ambulanță, cariera Roșia, cu o ambulanță. Tocmai pentru aceste motive domnul Giorgi iese și critică, pentru că i se dă un loc călduț în cadrul companiei energetice, o perfuzie caldă, din când în când, să iasă să toace și să nu facă absolut nimic. Ăsta este domnul Giorgi. Să știți că domnul Giorgi vorbește doar la comandă. Când a primit comandă de la factorii politici să iasă în față să atace, pentru că au simțit că ei au fost inexistenți, iar comparația domnului Iordache cu șobolanii a fost de bun simț, credeți-mă. Dacă aș fi fost în locul domnului Iordache, aș fi făcut cu totul altă comparație, dar, în principiu, și eu sunt de acord cu el, iar domnul Giorgi ar trebui să se ocupe să ducă societatea pe care o conduce către servicii cu terți. Să nu mai aștepte perfuzii de la CEO”, a precizat fostul membru al directoratului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *