Dezvăluiri

Director din CEO, inculpat într-un dosar de lovire! Victima, fosta soție, medic psihiatru!

Dan Medințu, directorul de Producție de la SE Rovinari, este inculpat într-un dosar penal de lovire și alte violențe, victima fiind fosta sa soție, medic psihiatru. Dosarul penal a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu pe data de 20 decembrie, parte vătămată fiind Cosmina Mădălina Mureșan, fostă Medințu. Instanța nu a stabilit încă un termen în acest dosar, deoarece, pe 19 februarie, se discută măsurile preventive pentru inculpat.

Cel mai probabil este vorba despre un dosar penal deschis în septembrie 2019, după ce Cosmina Mureșan, a fost agresată de soțul și de socrul său, decedat între timp, și a sunat la 112. Medicul a susținut, la acea vreme, pentru presa locală, că ambii bărbați i-ar fi aplicat lovituri și i-au adresat injurii, iar apoi a fost scoasă afarră din locuință.

Situația nu este deloc roz pentru fiul fostului director al termocentralei, Aurel Medințu, care are un partaj judiciar cu fosta soție și trebuie să îi achite acesteia o suma considerabilă, conform hotărârii instanței pronunțată în urmă cu câteva zile.

Locuințele comune ale celor doi soți, adică o vilă și bunurile din interior, un apartament, ambele în Tg-Jiu, și un autoturism Volvo, dar și mobilier de calitate, au fost toate evaluate de un expert la 1.245.500 de lei, din care Medințu trebuie să îi achite fostei soții jumătate din valoare. Peste șase miliarde de lei vechi este obligat inculpatul să îi ofere sultă fostei soții, potrivit sentinței din 7 februarie a Judecătoriei Târgu Jiu.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Grav este nu doar separarea dintre soți, ci calitatea de inculpat a lui Medințu în dosarul de lovire și alte violențe la adresa fostei soții, dar și implicarea sa, după cum se speculează în termocentrală, în dosarul cu directorul adjunct al sucursalei CEO, cercetat acum de DNA.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *