Ultima oră

A răpit un copil și a amenințat că se sinucide

O femeie din Odobeşti, Vrancea, a sunat la 112 pentru a reclama un scandal prin care a trecut cu partenerul ei de viață.

Bărbatul i-a luat fiica de doi ani, a urcat-o în căruţă şi a plecat cu ea. Femeia se ascunsese la nişte vecini cu trei dintre copii.

Mai bine de o oră, poliţiştii l-au sunat pe bărbat și au încercat să afle unde se află. În timpul conversației. Bărbatul a ameninţat că se sinucide, iar fetiţa „nu va mai fi găsită”. Un apel telefonic îi anunţa despre faptul că o femeie are unele neînţelegeri cu concubinul său. Cunoscând zona, le-a luat câteva minute să ajungă la familia la care se refugiase femeia împreună cu 3 dintre cei 4 copii ai săi. Vizibil agitată, le-a relatat poliţiştilor faptul că, în jurul orei 14:00, concubinul său a revenit la domiciliu aflându-se în stare vădită de ebrietate, a început sa provoace scandal, să-i adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Pentru a evita ca acest conflict să degenereze în acte de violenţă, femeia a părăsit domiciliul şi s-a adăpostit la locuinţa unor vecini. Aceasta le-a povestit că fiica sa, în vârstă de aproape 2 ani, a fost luată de concubin, care a plecat cu un atelaj hipo, necunoscând direcţia de deplasare a acestuia”, a transmis IPJ Vrancea

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *