Actualitate

Directorul Colegiului Național „Spiru Haret“ se gândește să propună închiderea cantinei și a internatului

Flavius Boian, directorul Colegiului Național „Spiru Haret“, se gândește să propună, în ședința Consiliului de Administrația de joi, 23 iunie, închiderea cantinei și a internatului instituției de învățământ. „Iau în calcul varianta de a propune Consiliului de Administrație închiderea cantinei și a internatului. Activitatea celor două unități este subvenționată. În niciun caz nu se pot achita cheltuielile. Se percepe o taxă 75 de lei pe lună pe toate zilele lucrătoare, însă nu se ajunge să se achite această taxă integral, iar pentru cele trei mese pe zi se achită 22 lei pe zi. Nu știu dacă se poate mânca în altă parte cu mai puțini bani. La cantină mănâncă și 15 cadre didactice, atunci când au cursuri. Nu s-a plâns nimeni de mâncare. Cred că în primul rând ar fi trebuit să ajungă aceste nemulțumiri la mine, ca să pot lua măsuri, dacă era cazul“, a afirmat Boian.

O altă soluție va fi asigurarea hranei în sistem catering, dar prețul va crește la cel puțin 30 de lei pe zi. 60 de elevi sunt cazați în căminul liceului.

În urmă cu câteva zile, patru eleve de la căminul Colegiului Național „Spiru Haret“ au acuzat anumite simptome și au fost duse la spital cu ambulanțele și mașinile SMURD, iar medicii au pus diagnosticul de toxiinfecție alimentară.

   

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Domnule Boian de la cantină și căminul Liceului școala primește banii necesari prin plata pe elev. Fiecare elev ce este cazat în internatul Liceului primește banii necesari pentru toate cheltuielile lunare necesare pentru întreținere. Cei 75 lei plătiți de elevi sunt banii extrabugetare care rămân în fiecare lună la dispoziția Consiliului de Administrație al Liceului. În ce se investesc lunar suma de bani ce se strâng din surse extrabugetare??? Arata hotărârile Consiliului de Administrație prin care a hotărât lunar cheltuielile din extrabugetare ale Liceului adică cei 75 lei lunar plătiți de elevii din cămin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *