Ultima oră

Doliu în lumea cinematografiei mondiale. A decedat un mare actor

Robert Conrad, actor american cunoscut pentru rolurile din serialele de televiziune „The Wild Wild West” şi „Baa Baa Black Sheep”, a murit la vârsta de 84 de ani, a anunţat presa americană sâmbătă, citându-l pe purtătorul de cuvânt al familiei Conrad, Jeff Ballard.

După ce a lucrat ca lăptar, apoi a cântat într-un club de noapte, cariera sa a fost lansată în 1959, când s-a alăturat spectacolului de televiziune „Hawaiian Eye”, după ce s-a mutat la Los Angeles, relatează AFP.

Între 1965 şi 1969, el a jucat rolul agentului serviciilor secrete americane James T. West în serialul „The Wild Wild West”, un western plin de anacronisme voluntare a cărui acţiune se derulează după Războiul civil american (Războiul de secesiune) şi care a fost un mare succes.

Acest serial a servit drept bază pentru „Wild Wild West” (1999), unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată, în care Will Smith îl întruchipează pe agentul James T. West.

Își executa singur cascadoriile

Robert Conrad a devenit celebru în 1976 cu serialul „Baa Baa Black Sheep” în care l-a jucat pe maiorul ”Pappy” Boyington în fruntea unei escadrile a marinei americane, tipi duri care pilotau avioane de vânătoare Corsair în timpul războiului cu Japonia.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *