Ultima oră

DOLIU la Spitalul Orășenesc Turceni. Un asistent s-a stins din viață!

„Momente grele pentru Spitalul Orășenesc Turceni
Conducerea Spitalului Orășenesc Turceni și angajații unității medicale sunt alături, cu sufletul și gândul, de familia greu încercată a colegului nostru Căprioară Ionuț-Cosmin, care a plecat, din această lume, mult prea devreme!
Ionuț era asistent medical la Secția Psihiatrie Cronici, ieri fusese tură de zi și, deși nu s-a simțit bine, a pus mai presus de el, grija pacienților din secție, nu și-a părăsit locul de muncă, ajungând în serviciul de urgență mult prea târziu.
Prietenii, colegii și cei care l-au cunoscut, îl descriu ca pe un om și un coleg extraordinar, un profesionist dedicat meseriei, o persoană calmă, caldă, cu mult bun simț, empatică, mereu dispus să îi ajute pe cei care aveau nevoie.
Secția Psihiatrie Cronici pierde al doilea asistent medical în mai puțin de trei luni, după ce, în luna Decembrie, Aurel Duică ne-a părăsit prematur, lăsând în urmă aceleași regrete și durere.
În aceste momente grele, suntem alături de familia îndurerată.
Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace și în lumină!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Spitalului Orășenesc Turceni.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *