Ultima oră

O fetiță din România a fost vândută cu 90.000 de euro de mama ei unui bărbat din Franța

O româncă în vârstă de 27 de ani a fost arestată de pentru că și-a vândut fiica pentru suma totală de 90.000 de euro unui bărbat de 70 de ani, din Franța.

O mamă de 27 de ani din România și-a vândut fiica de 12 ani pentru suma de 90.000 de euro, plătită în puțin peste un an, unui „prieten” de familie, un pensionar de 70 de ani din Franța. Se pare că bărbatul și-a dorit să agreseze sexual copila, cu acordul părinților săi. Mama fetiței și pensionarul au fost arestați.

Pe 19 februarie angajații unui cinematograf din Paris au observat un bărbat relativ în vârstă, care mângâia sânii unei fete tinere și o săruta pe buze. Totuși, ei au observat și că mama fetei stătea chiar lângă cei doi. Discret, femeia l-a anunțat pe bărbat că sunt priviți de cineva, însă acesta nu a dat semene că este îngrijorat.

„Este un prieten”, a explicat femeia angajaților cinematografului. Acesta a punctat și că și tatăl micuței este prezent, pe același rând, câteva locuri mai departe. Dar văzând că scena înfiorătoare continuă, angajații au decis să cheme poliția, care s-a deplasat imediat la fața locului pentru a-l aresta pe bătrân.

Imediat ce polițiștii au sosit, tatăl a fugit cu copilul, în timp ce mama și bătrânul au fost arestați și luați în arest în sediul Brigăzii de Protecție a Minorilor (BPM).

Pensionarul a recunoscut că a sărutat-o ​​pe fată și i-a mângâiat sânii, dar asta nu a însemnat nici un gest sexual pentru el. Potrivit bătrânului, acestea au fost doar „gesturi de afecțiune” față de un copil pe care îl considera „ca propria fiică”.

Acest bărbat, pensionar din Toulon, plătea regulat bani părinților micuței pentru a se putea întrevedea cu micuța. Imediat, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru abuz sexual asupra unui minor și trafic de persoane comise asupra unui minor, precizează Parchetul din Paris. Mama a fost arestată pentru trafic de persoane comise împotriva unui minor, potrivit cnews.fr.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *