Dezvăluiri

Dosar de viol cu o minoră: Reconstituire la Rovinari, la locuința pădurarului Nănuți din Plopșoru, fiul în arest la domiciliu

Continuă ancheta în dosarul de viol, șantaj și înșelăciune aflat în cercetare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, victima fiind o minoră de 14 ani din Piscuri, comuna Plopșoru. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 30-31 august 2023, iar protagoniști sunt fiul pădurarului din Plopșoru, Cristinel Nănuți, dar și un alt băiat, minorul N.B, din Plopșoru, sat Olari, acesta fiind suspect în cauză.

Deocamdată, măsuri preventive s-au luat doar împotriva fiului pădurarului, Adrian Marian Nănuți, care a fost reținut 24 de ore în această cauză, asta la începutul lunii septembrie, iar acum se afla în arest la domiciliu din Plopșoru. Măsura preventivă s-a prelungit miercuri, cu încă 30 de zile, potrivit instantei de fond. Tânărul de 27 de ani s-a victimizat, in ultima perioadă, pe rețele de socializare, după ce cazul sau a devenit public pe gorjonline.ro. Adrian Marian Nănuți a negat violarea minorei de 14 ani și s-a dat chiar el victimă în această cauză de mare gravitate, menționând ca a fost doar șofer nu și violator, în derularea faptelor penale. De altfel, familia fetei a fost rugată de pădurar să își retragă plângerea la adresa fiului său, același lucru făcându-l, de doua ori, și mătușa tânărului dar și mama lui Adrian Marian Nănuți. Toți au rugat aparținătorul fetei să se gândească la faptul că Adrian Nănuți, aflat acum în arest la domiciliu, ar avea nuntă, o tânără locuind cu acesta de vreo trei luni la domiciliul familiei Nănuți. Tatăl fetei a refuzat aceste oferte și a cerut continuarea anchetei.

-Adrian Marian Nănuți, miercuri, în fața instanței pentru arestul la domiciliu
-Instanța de fond i-a mai dat 30 de zile
-Fata de 14 ani a povestit cu lux de amănunte cum a decurs violul
-Fapta, în garsoniera familiei Nănuți de la Rovinari
-Lichid seminal, pe covor
-Adrian Nănuți, inculpat într-un dosar de lovire și alte violențe

Fata violată locuiește împreună cu tatăl și frații acesteia la Piscuri, în comuna Plopșoru. Ea face școala la Bâlteni, iar tatăl susține că niciodată nu a avut probleme cu aceasta, cu atât mai mult cu cât minora nu are mamă de patru ani și are grijă, cu mare atenție de frații, mai mici, cinci la număr. Tatăl spune că a aflat inițial de cele întâmplate după ce fratele sau l-a sesizat că i-a dispărut din locuință 1500 de lei. Cei doi bărbați, locuiesc cu casele unul lângă altul. Fratele îi spune astfel părintelui fetei că i-a dispărut banii, fiind bănuită de faptă chiar nepoata omului. Tatăl, șocat, și-a întrebat fiica dacă a intrat în locuința unchiului pentru bani dar, inițial, fata nu a recunoscut nimic.
Pe 30 august, tatăl află de la unul dintre copii că fiica sa a intrat totuși în locuința unchiului, cu scopul sustragerii banilor. Pusă în fața faptului împlinit, fata recunoaște că a intrat în casa unchiului, că i-a sustras banii la inițiativa celor doi, a minorului cu care vorbea de ceva vreme pe Instagram, dar și a lui Adrian Nănuți.
Fata le-a spus anchetatorilor că ar fi fost amenințată și șantajată de cei doi, dar mai ales de fiul pădurarului care i-ar fi spus, printre altele, că el este „șef de post”, că pune țiganii pe ea dar și că dacă nu sustrage banii nu mai are ce căuta la școala din Bâlteni.

Minorul restituire, după constituirea dosarului, 1200 de lei!

Fata comite fapta, adică fură banii de la unchiul său și îi dă celor doi. Mai mult, sustrage de la tatăl său alți 600 de lei pe care spune că i-ar fi dat doar lui Adrian Nănuți, împreună cu lanțul ei de aur de la gât și cu o pereche de cercei. Minora spune că ar fi făcut asta la cererea fiului pădurarului din Plopșoru.
Bijuteriile se transformă în bani, după ce Nănuți le duce la un amanet din Rovinari. Acest lucru a fost surprins și de camerele de luat vederi și punctat de anchetatori la reconstituirea faptelor.
Tatăl care află, inițial, doar de bijuterii și de bani, anunță împreună cu minora Poliția Plopșoru indicându-i pe cei doi vinovați. Polițiștii încep cercetările iar un dosar penal, inițial doar de furt, este deschis de procurorii de la Târgu Jiu. Pe parcursul anchetei, părintele află cu stupoare că fiica sa, de 14 ani, ar fi fost și violată. Fata recunoaște aceste lucruri în fata psihologului DGASPC Gorj și a unui avocat numit din oficiu. Tatăl este frapat de veste, nu îi vine să creadă cum s-a ajuns la așa ceva, fata nespunându-i nimic.
Omul mai află, în acest context, că fiica, după ce îi dă lui Nănuți banii și propriile bijuterii, ar fi fost luată cu mașina respectivului, in seara de 30 spre 31 august. În mașină era și băiatul minor de 16-17 ani, iar la orele 23.00 este dusă în comuna Plopsoru, pe digul Jiului, sub amenințarea, inventată, că țiganii ar fi pe urnele lor și vor să îi omoare.
Au stat acolo zece minute, Adrian l-a dus pe minor acasă, în satu Olari, iar fata cu bărbatul de 27 de ani au ajuns la Rovinari.

Violul comis în garsoniera pădurarului

Fata este dusă de Adrian Nănuți, în aceea seară, la garsoniera tatălui său din Rovinari. Aici, bărbatul de 27 de ani se dezbracă complet, povestește fata anchetatorilor, trage perdelele să fie parțial întuneric și îi trage de pantalonii scurți fetei să o dezbrace și pe ea.
Minora refuză să se dezbrace dar susține că bărbatul o amenință cu niște fotografii pe care respectivul ar urma să i le trimită tatălui ei. Trebuie menționat că Adrian Nănuți și tatăl fetei nu doar că se cunoșteau, erau prieteni, lucrând chiar, la un moment dat, împreună in Italia.
Părintele bănuiește că fata ar fi trimis niște poze cu ea băiatului minor cu care vorbea de ceva vreme pe Instagram. Nănuṭi ar fi văzut acele poze și a șantajat-o pe fată cu acestea ca să îi cedeze avansurilor.
Fata spune că i-a tras aceasta totuși pantalonii de pe ea și a violat-o, minora povestind cu lux de amănunte, anchetatorilor, cum a decurs actul sexual.
Reconstituirea la garsoniera se face în septembrie, fata fiind dusă la locuința din Rovinari unde s-a comis actul sexual, povestește părintele.
Minora a povestit anterior exact cum arată locuința în interior, pornind de la covor, canapea și mobilierul din garsonieră.
Aceasta ajunge și în fața medicului legist pentru investigația de specialitate care, conform părintelui, confirmă actul sexual.
În cauza se eliberează un raport medico legal care ajunge la procurorul de caz. Între timp se recuperează doar aurul din amanet și 1200 de lei din banii sustrași unchiului fetei. Rămân nerecuperați cei 600 de lei sustrași de fata de la părintele în vârstă de 57 de ani și 300 de lei din banii sustrași unchiului fetei.

Părintele cere dreptate!

Tatăl minorei cere anchetatorilor să facă lumină în acest caz, fiica sa beneficiind de consiliere psihologică în acest moment. Omul susține că făptașul care se afla în arest la domiciliu nu ar fi la prima abatere de acest fel. Pe numele său ar mai exista cel puțin un dosar penal cu o fată care ar fi fost pusă de respectivul să sustragă bani pentru a-i aduce acestuia. Fata din Vlăduleni ar fi depus plângere împotriva lui Nănuți, susține părintele. În aceeași situație mai este o fată de la Piscuri, aceasta fiind păcălită cu alți 2000 de lei. Respectivul ar fi furat și niște telefoane mobile de la salariatele unei benzinării. În plus și-ar fi schimbat și cauciucurile la mașină în Rovinari ,,pe moca”, fugind când a trebuit să achite banii pe lucrare.
Mai mult, acesta este inculpat într-un dosar penal de lovire și alte violențe aflat pe rolul Tribunalului Gorj. Victima este unchiul lui Adrian Nănuți, lovit în umăr cu o piatră de tânărul respectiv. Mai multe persoane au contactat redacția publicației pentru a povesti mai multe fapte cu iz penal comise de fiul pădurarului Nănuți din Plopșoru. Cel aflat în arest la domiciliu nu recunoaște aceste fapte și pozează pe rețelele de socializare ca un erou și când ajunge la Tribunal.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *