Eveniment

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul osemintelor descoperite în podul Catedralei Sfinții Voievozi: „Osemintele găsite într-o cutie metalică par a fi umane”!

IPJ Gorj la cererea gorjonline.ro a explicat că osemintele găsite în podul catedralei din Târgu Jiu impun o cercetare antropologică dar și deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că în podul unui lăcaș de cult din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o cutie metalică în care se aflau mai multe fragmente osoase ce par a fi de natură umană. Polițiștii deplasați la fața locului au ridicat mai multe fragmente osoase, de diferite dimensiuni, precum și două fragmente de craniu, ce par a fi de natură umană, urmând a fi dispusă o expertiză antropologică pentru stabilirea vechimii acestora și a eventualelor leziuni traumatice. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *