Dezvăluiri

Două angajate de la o grădiniță din Târgu Jiu, confirmate cu Covid?! Părinții copiilor susțin că situația este ținută la secret

La Grădinița Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, două angajate ar avea Coronavirus. Ar fi vorba despre o educatoare dar și despre o îngrijitoare, lucru care ar fi ținut la secret. Părinții au vociferat alarmați despre situație pe un grup de whatsapp cu mențiunea că, cei de la conducerea grădiniței nu ar fi informat Inspectoratul Școlar Județean Gorj și nici Direcția de Sănătate Publică Gorj pentru efectuarea unei anchete epidemiologice.

„În prezent există pericolul unui focar de Covid ce ar pune în pericol copiii și implicit pe noi ca părinți”, spune unul dintre părinți care a sesizat situația presei.

Publicația gorjonline.ro a încercat să afle dacă situația este cunoscută sau nu autorităților enumerate de către părinții preșcolarilor, iar DSP a anunțat că se va sesiza și va verifica situația. Reprezentanții DSP Gorj spun că sunt 270 de cazuri de Coronavirus anunțate zilnic fiind greu de identificat dacă cele două salariate au raportat sau nu situația epidemiologică acestei instituții.

Pentru liniștea părinților, DSP Gorj a dat asigurări că va analiza problema ridicată de aparţinătorii copiilor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *