Monden

Două interprete de muzică populară din Gorj, vacanță exotică de Paște

Surorile Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, ambele interprete de muzică populară, au petrecut sărbătorile de Paște într-o vacanță exotică în Orientul Mijlociu, mai exact în Oman.

Marcela Fota a recunoscut adesea că are o mare pasiune pentru călătorii, iar când vine vorba de vacanțe nu se uită deloc la bani.

Îndrăgita cântăreață pune confortul pe primul loc și așa a făcut și cu sejurul exotic pe care l-a ales pentru Paște.

Se vede că obrazul fin cu cheltuială se ține, căci prețurile la resortul de lux unde s-a cazat artista nu sunt chiar pentru orice buzunar. Interpreta de muzică populară și-a luat o binemeritată vacanță și a plecat cu fiul său în Orientul Mijlociu.

Marcela Fota, vacanță de lux de Paște

Locurile exotice, pline de mister, istorie și poveste ar cuceri pe oricine, iar Marcela Fota clar nu a făcut excepție. Artista a petrecut sărbătorile departe de casă, în Orientul Mijlociu. Mai exact, Oman a fost destinația de vacanță pe care Marcela Fota și fiul său au ales-o pentru acest sejur, iar sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu i-a însoțit în excursie.
La capitolul cazare, îndrăgita interpretă de muzică populară nu a stat prea mult pe gânduri și a ales un loc extrem de luxos aflat chiar pe malul mării, cu piscină privată, lacuri, grădini și multe activități interesante pentru turiști.
Prețurile sunt însă și ele pe măsură, iar pentru a te caza în acest loc trebuie să scoți din buzunar nici mai mult și nici mai puțin de 1.100 de euro, însă dacă optezi pentru apartamente de lux sau premium, tarifele ajung până la 3.500 de euro.

Marcela Fota, vacanță de vis și la Paris

Artista a recunoscut de mult timp că are o mare pasiune pentru călătorii, iar de cele mai multe ori merge însoțită de fiul ei, dar și de Mariana Ionescu Căpitănescu și restul familiei. Vedeta a mai bifat o excursie pe cinste anul acesta, chiar în orașul iubirii.

La acel moment, jurnaliștii WOWbiz.ro au vorbit cu vedeta și au aflat toate detaliile despre weekendul petrecut la Paris, alături de unele dintre cele mai importante persoane din viața ei.

„A fost așa o vacanță de cumpărături, pentru că noi am mai fost la Paris. Mai fusesem inclusiv cu fiul meu. Eu, pe cât pot, încerc să îmi petrec timpul cu David. Am mai spus-o și mă repet, fiul meu îmi seamănă foarte mult îi plac vacanțele și pasiunea pentru haine și cumpărături mi-a luat-o în totalitate.

Am avut câteva zile de relaxare maximă. Am fost cazați chiar în centru și am bătut tot buricul Parisului la pas. Am făcut în două zile undeva la 30 de kilometri pe jos pentru că având cazarea în centru totul s-a învârtit în același loc.

Am mers pe jos la cumpărături. La Turnul Eiffel am ajuns tot pe jos. În fiecare zi am încercat să diversificăm meniul, seara am ieșit mereu la restaurante cu alt specific. Am mâncat la restaurante franțuzești, apoi am mers la italieni, apoi la chinezi. Am savurat câteva zile minunate cu copiii noștri”, a povestit Marcela Fota, la acel moment, pentru sursa citată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *