Monden

Iubitul manelist al unui fost MODEL din Gorj și-a cumpărat un Cadillac de 100.000 euro!

Iubitul fostului model originar din Gorj Roxana Dobre și-a prezentat noua achiziție: o mașină uriașă, de familie. Garajul manelistului Florin Salam a depășit valoarea de o jumătate de milion de euro.

Florin Salam a făcut o achiziție spectaculoasă în plină pandemie. Manelistul și-a tras un automobil gigantic, un Cadillac Escalade model 2020 care costă aproximativ 100.000 euro. Salam i-a prezentat noua achiziție printr-o postare pe TikTok, alături de celelalte bijuterii pe care le deține în garaj: un Rolls Royce Phantom pe care a dat 200.000 euro și un Audi R8 Spyder achiziționat în urmă cu 9 ani pentru 170.000 euro. În acest moment, ”garajul” lui Florin Salam depășește o jumătate de milion de euro, o sumă incredibilă, mai ales că majoritatea colegilor de breaslă suferă cumplit în aceste zile din cauza lipsei spectacolelor. Noua achiziție a lui Florin Salam, Cadillac Escalade 2020 este un adevărat ”tanc american”, cu 426 CP și o capacitate cilindrică de 6.200 centimetri cubi, care consumă aproape 17 litri la suta de kilometri în oraș. Florin Salam o va folosi ca mașină de familie, aceasta fiind perfectă pentru a transporta trei copii la grădiniță fără a folosi Rolls Royce-ul! Aceasta rămâne mașina personală a manelistului, în timp ce Roxana Dobre a fost văzută prin oraș la bordul superbului Audi.
De altfel, Florin Salam a glumit la finalul ”prezentării” de pe TikTok. ”Nu mă mai filmați doar prin metrou, filmați-mă când trebuie”, a glumit Florin Salam.
Florin Salam și-a scos recent și vila din Popești-Leordeni la vânzare. Manelistul cere 350.000 euro pentru imobilul realizat aproape exclusiv din sticlă. Manelistul s-a mutat deja într-o nouă locație, în nordul Bucureștiului, o zonă ”vânată” de mult de iubita lui, Roxana Dobre. Este vorba despre un cartier al milionarilor, în apropierea Parcului Herăstrău. Florin și Roxana au locuit aici încă din primele săptămâni de pandemie, în luna martie a acestui an. Cei doi au stat izolați pentru două săptămâni, pentru că Florin Salam tocmai se întorsese de la un concert din străinătate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button