Ultima oră

Două românce care s-au dat drept badante au furat 30.000 de euro de la un bătrân

Un nou caz petrecut în Italia aduce românii în atenția autorităților de acolo și nu numai. Două românce au fost reținute în republică, după ce s-au dat drept badante și au furat 30.000 de euro de la un bătrân. Femeile au avut și un complice.

Cele două românce și compicele lor au pus în aplicare o schemă de jaf în provincia Parma. Acolo au reușit să fure 30.000 de euro din locuința unui bătrân în vârstă de 93 de ani. Familia bărbatului a fost cea care a alertat autoritățile.

Două românce care s-au dat drept badante au furat 30.000 de euro de la un bătrân

Potrivit informațiilor relatate de presa din Italia, în casa vârstnicului a fost mai efectuat un control, cu ajutorul unui complice care s-a dat drept îngrijitor. Ulterior, femeile au intrat în locuință sub pretextul unei propuneri de asistență la domiciliu.

L-au sedat apoi pe bătrânul în vârstă de 93 de ani și l-au jefuit. Bărbatul a fost inconștient timp de câteva ore: s-a trezit la pământ, cu capul rănit și înfășurat într-un prosop. Dus ulterior la spital, victima a povestit totul familiei sale, care s-a adresat carabinierilor din Colorno.

Incidentul s-a petrecut în luna martie a acestui an. În timp ce bătrânul era inconștient, românii au spart seiful și au furat cei 30.000 de euro și câteva obiecte de valoare.

În urma investigațiilor, autoritățile din Italia au decis să îi aresteze pe cei trei tineri români, două femei și un bărbat – cu vârste de 24, 23 și 35 de ani. Cei trei români au fost identificați grație unor urme biologice, scrie parmatoday.it.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *