Actualitate

Două soluții pentru Calea Eroilor

Calea Eroilor ar trebui să fie gata în alte câteva luni, dacă actualul contract va fi păstrat. Autoritățile din Târgu Jiu mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a decide soluțiile pentru lucrările de pe Calea Eroilor. Este vorba de lucrări de modernizare și de punere în valoare care au trenat încă de la debut. S-a ajuns la a doua firmă care subcontractează lucrările, în încercarea autorităților locale de a nu bloca întreg contractul și de a finaliza ce a mai rămas de executat.

Este vorba de un contract de modernizare a canalizării între Biblioteca Județeană și Biserica „Sfinții Apostoli”. Strada este însă spartă de un an de zile și se știe sigur că lucrările nu vor fi gata până la termenul din contract. Acesta este de 15 august.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că săptămâna acesta se va decide dacă va fi semnat un Act Adițional pentru prelungirea contractului și finalizarea lucrărilor la un nou termen. A doua variantă va fi organizarea unei noi licitații. În ambele situații, nu se va reuși finalizarea contractului până la finalul acestui, având în vedere că sfârșitul de anul aduce și schimbarea vremii și a temperaturilor.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Dai, ca autoritate publica, termen de finalizare 5 zile unei lucrari care, in mod normal se termina in 50 de zile. si tot tu ai pretentia ca lucrarea aia nu e gata in alea 5 zile conform caietului de sarcini intocmit de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button