Ultima oră

Duba unui penitenciar din România, implicată într-un accident de circulație. Patru deținuți se aflau în vehicul

O dubă care transporta deținuți s-a tamponat cu o mașină de poliție, pe Drumul European E85, în județul Buzău. În accident a mai fost implicat si un al treilea vehicul.

Traficul a fost oprit în zona, iar șoferul dubei a fost dus la spital. În final, cei patru deținuți au fost transportați mai departe cu o altă autospecială.

Accidentul s-a produs pe E85, la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău. Autospeciala de la penitenciarul Focșani se deplasa către Buzău. În dubă se aflau patru deținuți care ar fi trebuit să ajungă la Tribunal pentru a fi audiați. Șoferul mașinii de la penitenciar ar fi intrat pe contrasens unde a lovit mașina poliției. Un al treilea autoturism care circula regulamentar a fost lovit de mașina poliției.

„Am văzut când a venit duba de la penitenciar, a intrat pe contrasens, pe sensul nostru, a lovit pe cel care era înaintea mea și pe urmă m-a lovit și pe mine în spate. Am înțeles că i s-a făcut rău șoferului”, spune șoferul autoturismului avariat:

Mai multe ambulanțe și un echipaj de pompieri au ajuns imediat la fața locului.

ISU Buzău: „Șoferul autospecialei de la Penitenciarul Focșani, un bărbat de 55 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgență din Buzău. Cei doi angajați de la IPJ Buzău au fost consultați la fața locului, dar nu au mers la spital”.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că niciunul dintre ei nu a consumat alcool.

Sursa: Pro TV

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *