Ultima oră

Mădălina a murit astăzi călcată de tren. Avea doar 17 ani!

Mădălina a murit, la doar 17 ani, lovită de tren în zona unei gări din Alba.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, a murit în zona gării din comuna Vințu de Jos. Fata a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată.

Primele indicii arată că fata intenționa să traverseze calea ferată și nu a auzit trenul. Nu a avut nicio șansă ținând cont că pe acel tronson de cale ferată trenul circulă cu viteze foarte mari.

Cadavrul a fost târât aproape un kilometru de către locomotivă. Pentru scoaterea trupului a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Trenul care a lovit-o pe Mădălina venea de la Viena și trebuia să ajungă în București.

Tânăra era în clasa a 11-a, învățământ dual, la specializarea „operator la mașini cu comandă numerică”. Avea o situație școlară foarte bună, fiind prezentă la toate cursurile și stagiile de practică. De curând a participat la un târg pentru oferte educationale și era foarte implicată în tot ceea ce făcea.

A fost apreciată de profesori, iubită de colegi, fiind o fire sociabilă, veselă. Era cunoscută și apreciată și în comunitatea unde locuia. Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc.

Fata provine dintr-o familie cu mai mulți frați. În luna ianuarie a acestui an, familia a mai pierdut un fiu. Părinții fetei sunt împietriți de durere, pierzând doi copii în mai puțin de jumătate de an.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *