Dezvăluiri

Durere în sufletul unui fost sindicalist CEO! Se împlinesc 11 ani de când fiica lui s-a sinucis pentru o notă proastă! VIDEO

Pe 20 mai 2009, Vasilica Crețan, în vârstă de 13 ani, murea în spitalul din Târgu-Jiu în urma unui gest sinucigaș. Adolescenta, supărată pentru o notă luată la școală, a luat un pumn de pastile pentru diabet. A fost găsită leșinată în casă, și transportată la spitalul din Rovinari, apoi la cel din Târgu-Jiu. Vasi, cum o alintau apropiații, a murit în seara aceleiași zile, medicii fiind neputincioși în fața morții. Miercuri familia comemorează 11 ani de le teribila tragedie care smulge lacrimi și astăzi, foștii colegi ai Vasilicăi Crețan, repostând pe paginile de socializare un filmuleț de adio realizat în acele momente triste.

Povestea fetei de 13 ani din Rovinari, elevă în clasa a VII-a, care luase un 7 în tezele cu subiect unic, iar de supărare a înghițit 150 de pastile de diabet, a făcut înconjurul țării. Pe 21 mai, a doua zi după decesul fiicei lui Constantin Crețan, vestea a cutremurat inimile părinților din Gorj și nu numai. Familia fetei nu s-a alinat nici acum iar tatăl, Constantin Crețan, fost lider de sindicat în CEO, unul dintre foștii locotenenți ai lui Cozma, a scris următoarele: „Nu te voi uita niciodată dar… și vinovații vor plăti, cel puțin în fața Divinității”.
Fiica fostului lider sindical a înghițit tocmai pastilele tatălui său pentru diabet, tot tubul de xiofor, dar cine și-ar fi închipuit că acestea îi pot aduce moartea. Și totuși, inevitabilul s-a întâmplat pe 20 mai 2009. Acum, la 11 ani după tragedie, Constantin Crețan, retras la pensie, spune că fiica sa a fost ucisă „de sistem”.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close