Actualitate

Edilitara a început acţiunea de curăţenie şi toaletare a copacilor în Târgu Jiu

Societatea Edilitara a început curăţenia stradală din Târgu Jiu, vremea fiind una favorabilă în ultima perioadă. Totodată, se continuă acțiunea de strângere a resturilor vegetale din mai multe zone, dar și campania de toaletare a copacilor. Cetăţenii din municipiu sunt încurajaţi de reprezentanţii societăţii să trimită sesizări pe toate canalele pentru a ajuta la înfrumuseţarea oraşului.

Pentru că vremea a fost prietenoasă, iar temperaturile au fost favorabile, astăzi am scos la treabă mașinile de curățenie stradală. De asemenea, continuăm acțiunea de strângere a resturilor vegetale din mai multe zone, dar și campania de toaletare. Vom ajunge în toate zonele din oraș cu campania de toaletare a arborilor, urmând un program bine stabilit, dar în cazul unor urgențe, suntem pregătiți să intervenim cu o echipă în zona respectivă. De aceea, vă încurajăm să trimiteți sesizările dumneavoastră către noi, aici, pe Facebook, prin mail sau la numărul de telefon”, au transmis reprezentanţii societăţii Edilitara pe pagina sa de socializare.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Nu am văzut la activitate consilierele de la primărie , despre care vorbea Bejenaru la angajarea acestora ! Știu ce vor spune, că este frig afara și răcesc ,,fetele ” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button