Dezvăluiri

EL ESTE șeful din Poliția Locală, cercetat penal și disciplinar, după ce a bătut un om în centrul orașului Tg-Jiu!

Șeful Departamentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu, Claudiu Gheorghe Breazu, este anchetat penal pentru lovire și cercetat în Comisia de etică, după ce a bătut, fără niciun motiv, un om pe stradă, în centrul orașului. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, când polițistul local se întorcea de la un chef și era băut. A doua zi, polițistul local nu a mers la serviciu, iar primarul Marcel Romanescu a decis, deja, suspendarea sa din funcția în care îl numise la începutul acestei luni.

Conform comunicării Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, ”în noaptea de 13/14 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada General Christian Tell, a fost lovit, fără un motiv anume, de către un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Persoana vătămată s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Potrivit unor informații, polițistul Claudiu Breazu se afla în timpul liber și se întorcea de la o petrecere. În zona centrală a orașului, pe strada Christian Tell, l-a luat la bătaie, fără niciun motiv, pe un tânăr care plimba un cățel. Unele surse susțin că polițistul era într-o evidentă stare de ebrietate. Tânărul bătut a anunțat poliția și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Claudiu Breazu a fost numit, la începutul acestei luni, printr-o dispoziție a primarului Marcel Romanescu, în funcția de șef al Departamentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu. Tot primarul Romanescu a dispus suspendarea polițistului din funcție, după incidentul violent al cărui protagonist a fost, duminică noaptea, și a sesizat Comisia etică din cadrul Primăriei Tg-Jiu. Oricum, cercetarea administrativă va fi suspendată, până la finalizarea anchetei penale.

   

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Ce este nou ? Te uiti la poza si te intrebi de ce ,ptr.ce,cum…etc ? Niciodata este raspunsul , aceste ,,personalitati,, cu scoli si cursuri ,tarafuri si cintari , educatie si caractere va vor ,,juca n picioare,, ptr ca mai mult nu pot,nu cunosc ! V ati ,,ascuns,, toti,.va este frica de orice ,,inteligent,, numit politic, sinteti niste lasi care acceptati sa vina orice ,, needucat,, sa va faca ordine in curte si casa ! Halal personalitate aveti ! Cind va vindeti pe un tricou, o galeata,o bricheta, 5 mici sau o bere de ce nu va intrebati constiinta ? Voi nu vedeti si nu realizati in ce ,,viitor,, copii vostri vor trai,in ce mizerie si ,, mocirla umana ,, ! Nu ati realizat nimic in cei peste 30 de ani,nimic ! Stiu,de vina sint altii,totdeauna ! Nu v au lasat cei din NATO,acum Comunitatea Europeana,austriecii v au taiat padurile,v au luat sondele si gazele,v au luat porcii si gainile,v au stricat vremea sa nu mai aveti grine ,cereale,etc. !! Sa va fie rusine,cu mic cu mare ! Toate nespalatele si analfabetii ,,pe sticla,, si vreti nivel crescut de educatie ? Ati ajuns la fundul sacului,vedeti de acum incepind….ADEVARUL adevarat ! Meritati , nu mai aveti nici credinta fata de voi si incredere in frati si surori,va mincati intre voi ptr ce,ptr NIMIC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *