Dezvăluiri

Energeticienii CEO din Craiova au verde la proteste

Primăria Craiova a acceptat să aprobe protestele energeticienilor CEO de la cele două termocentrale din Bănie.

Autorizația de manifestare publica emisă de Primăria Craiova este pentru zilele de 22, 23, 24 și 25 februarie între orele 11:00 și 13:00.

„Ca urmare a întâlnirii de ieri( n.r. miercuri) de la Ministerul Energiei revendicările solicitate de către S.L.I.C.E.T. Craiova II au rămas același”, anunță liderul sindicatului de la SE Craiova II.

Este vorba despre externalizarea S.E. Craiova II, prevăzută în Planul de restructurare al C.E. Oltenia, fapt ce va crea numeroase probleme atât salariaților acestei societăți cit și mai grav locuitorilor orașului Craiova, spune liderul sindical.

,, Solicităm deputaților din județul Dolj să susțină și sa voteze Proiectul de lege de reducere a vârstei de pensionare PLX75/2021 aflat pe rolul Camerei Deputaților spre dezbatere și aprobare având în vedere situația dramatică a perspectivei de producere a energiei electrice pe baza de combustibili fosili. Solicitam Guvernului României să emită o ordonanță de urgență în ceea ce privește acordarea de venit de completare salariaților C.E. Oltenia care vor fi disponibilizați în baza Planului de Restructurare pe perioada 2021-2025. Am încredere ca mulți dintre colegi vor participa la aceasta manifestare și vă invit în Piața Prefecturii din Craiova”, a mai completat Vîlceanu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button